Azonnali implantátumos megoldások fogatlanságra webinárium

Hogyan legyen új foga vagy fogsora azonnal, akár 3 napon belül, ami igazodik az igényeihez és pénztárcájához?

Jelentkezzen az ingyenes webináriumomra, ahol bemutatom az összes lehetőséget fogai pótlására, rávilágítva a megoldások előnyeire és hátrányaira, hogy nyugodtan és magabiztosan dönthessen!

2023. Szeptember 19. kedd 18:00

00
nap
:
00
óra
:
00
perc
:
00
mp

Miért érdemes regisztrálnia a webináriumra?

Kíváncsi az összes fogpótlási megoldásra - egészen a pénztárcabarát megoldásoktól a legkomolyabb, csontpótlásos, teljes fogsoros lehetőségekig. Kiderül, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak ezeknek a kezeléseknek.

Gyorsan, napokon belül szeretné megoldani fogászati problémáit és kíváncsi egy átfogó tájékoztatásra anélkül, hogy beülne egy fogorvos székébe.

Modellek segítségével magyarázom el a kezeléseket, hiszen az elmúlt 10 évben még nem volt olyan páciensem, akinek ne találtunk volna tökéletesen személyre szabott megoldást fogpótlásra.

Sok tévhit kering az interneten az all-on-4 és egyéb kezelésekkel kapcsolatban, amikről érdemes tudomást szereznie.

Érdekli a legmodernebb megoldás fogatlanság esetén, mellébeszélés nélkül.

Ha igaz Önre valamelyik állítás, akkor mindenképp érdemes eljönnie az előadásra:

Kérdezési lehetőség az előadás végén

Az előadás végén lehetősége lesz élőben feltenni a kérdéseit, amiket legjobb tudásom alapján fogok személyesen megválaszolni, hogy ne maradjon Önben kétség a fogpótlási megoldásokkal kapcsolatban.

Ki az a Dr. Kovács Roland?

Dr. Kovács Roland vagyok, az azonnali implantátumos megoldások szakértője, különösen fogatlanság esetén. Az elmúlt 10 évben közel ezer fogpótlásban segítettem fogatlanná vált pácienseimnek. 

Azt vallom, hogy 100%-ban meg tudom találni a fogatlanság kezelését az anyagi helyzetet és igényeket figyelembe véve, fogászatilag teljes értékű életet és a mosolygás lehetőségét visszaadva Önnek.

Küldetésem segíteni a pácienseknek a megfelelő tájékozódásban és ezáltal a döntéshozatalban, különösen egy fogatlansággal járó, megterhelő helyzetben.

“Lefoglalom a helyem az előadásra!”

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.