Mindent a mini implantátumos fogsorról

Egy komplex tudásanyag a mini implantátumos fogsorról azoknak, akik részletesen szeretnének erről a módszerről tájékozódni.

Töltse le díjmentesen Dr. Kovács Roland tudásanyagát és ismerje meg részletesen ezt a kezelés típust!

Miért érdemes letöltenie és elolvasnia a Mini implantátumos fogsorról szóló tudásanyagot?

A mini implantátumok nagy népszerűségnek örvendenek, de mégis milyen esetben és kinek ajánlott ez a kezelés? Érthetően megfogalmazott ismeretanyagot kap, amiből mindenre kiderül a válasz.

Egy szakmailag hiteles, fogorvos által összeállított anyagból tanulhat ahelyett, hogy az internetes félinformációkból kéne összerakni az igazságot.

Megismerheti a módszer előnyeit-hátrányait, amikről talán még nem is hallott, mindezt tömören, lényegretörően, mellébeszélés nélkül.

Kinek nyújt segítséget az Mindent a mini implantátumos fogsorról Tudásanyag?

Mielőtt belevágna a mini implantátumos fogpótlásba, ezt olvassa el előbb!

A Tudásanyag részletesen kitér arra, hogy milyen esetben ajánlott és milyen esetben ellenjavalt a mini implantátumos fogsor. Azt is megmutatja, hogyan lehet 3 napon belül akár teljes fogpótlása. Egy hiteles tudásanyagból informálódva dönthet, hogy kire bízza fogsorát.

Ki készítette a Mindent a mini implantátumos fogsorról tudásanyagot?

Dr. Kovács Roland vagyok, az All on 4 Dental Fogászat alapítója és vezető fogorvosa, az azonnali implantátumos fogsormegoldások szakértője, különösen fogatlanság esetén.  Az implantációban közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem, mely során több, mint ezer esetben segítettem fogatlanná vált pácienseimnek.

Fogorvosként nem csak a “kirakat”, azaz az esztétika, hanem a harapás beállítása és a rágás helyreállítása is küldetésem: a célom az, hogy a kezelések végén a pácienseim visszakapják korábbi életminőségüket, magabiztos rágásukat és szép mosolyukat.

Mini implantátumos kezelést nap, mint nap végzek a rendelőmben, így pontosan tudom, hogy ez a megoldás kinek nyújt valós segítséget és kinek nem. Még mielőtt döntést hozna a beavatkozásról, olvassa el a tananyagot!

Adja meg email címét és küldjük a díjmentes Tudásanyagot!