Legyen pénztárcabarát mini implantátumos fogsora és mondjon búcsút örökre a protkó gondolatának is!

Rejtett költségek nélkül, megbízható, specialista fogorvossal, kedvező áron.

Legyen pénztárcabarát mini implantátumos fogsora és mondjon búcsút örökre a protkó gondolatának is!

Rejtett költségek nélkül, megbízható, specialista fogorvossal, kedvező áron.

Kétféle ember létezik a fogatlanság árnyékában: aki elvesztette, vagy aki el fogja veszíteni a fogait.

Az biztos, hogy fogatlan nem maradhat, a “cuppanós” fogsor pedig erősen kompromisszumos megoldás.

“Nem akarok cuppanós fogsort, rühellem a protkót…”

Az biztos, hogy soha többé nem akarja vizespohárba dobni a nap végén a kivehető fogsorát… A cuppanós fogsor nem komfortos és nem is esztétikus. Elég volt a ki-berakásból, a keserű ragasztóízből, abból, hogy billeg és mozog, a harapásról pedig inkább ne is beszéljünk…

“Nem akarok egy vagyont elkölteni…”


A legtöbb fogpótlási módszer a tehetősek kiváltsága - azonban kevés rendelő foglalkozik azokkal, akik nem akarnak milliókat elkölteni új fogaikra, de nem érik be a cuppanós fogsorral.

Gyakran pedig azt kérdezik tőlünk, hogy lesz-e az új fogsornak szájpadlása?

Az AllOn4 Dentalnál úgynevezett redukált fogsort készítünk, ami azt jelenti, hogy csak annyira terjesztjük ki a fogsort, amennyire muszáj, mert a fogsort javarészt a patentok tartják. Ez a felső fogsor esetében azt jelenti, hogy jóval kisebb lesz a szájpad, szinte észrevehetetlen. Alsó fogsor esetén pedig nem “lóg be” a nyelv alá kényelmetlenül – sajnos erre más rendelők kevesebb figyelmet szentelnek.

A pénztárcabarát mini implantátumoknál nem nagyon van kedvezőbb árú megoldás. De mi a probléma más rendelőkkel?

Számos páciensünket le akarták beszélni a mini implantátumos kezelésről más rendelőben

Ennek általában több oka van:

Nem akar szerencsejátékozni a fogával

Számos páciensünknél újra kellett tervezni és implantálni, mivel korábban nem kellően felkészült fogorvoshoz került.

Biztos, hogy megéri az egészségével szerencsejátékozni és esetleg utána újra elvégeztetni a kezelést valaki mással? Attól, hogy valaki vállalja az implantációt, még egyáltalán nem biztos, hogy komplex mini implantátumos kezelési tervet tud készíteni.

Kicsit több lett, maradhat?

A kezelés a végén 20%-kal drágább lesz, mint az árajánlatnál, ahogy előkerülnek a rejtett költségek. Ilyenkor persze már nincs visszaút, az ember pedig kellemetlen szájízzel távozik.

“Csak a mosoly számít, mindegy milyen áron!

Sajnos túl sokszor tapasztaltuk minket felkereső pácienseinknél, hogy más rendelőben elvégezték lent, vagy fönt a kezelést, nem nézve azt, hogy a rágás egy szervrendszer, ahol nem lehet „csőlátásúnak lenni”. Nem csak a “kirakat”, azaz az esztétika, hanem a harapás professzionális beállítása (a későbbi állkapocsizületi fájdalmak elkerülése miatt) és a rágás helyreállítása is kiemelten fontos, hiszen ezeket egybevetve tudjuk garantálni azt, amit minden eddigi páciensünk megtapasztalt: valódi életminőség javulást, magabiztos rágást – harapást és esztétikus mosolyt.

A szakértelem kritikus pontja

A legrosszabb pedig az, hogy a harapás beállítása komoly szakmai kihívás elé állítja a legtöbb fogorvost: sok rendelőben azért nem vállalják ezt a kiváló kezelést, mert ha rosszul állítják be a harapást, akkor állkapocsizületi panaszok jelentkezhetnek, ami a teljes kezelés megismétlését vonhatja maga után. 

Mit szól hozzá, ha azt mondjuk, hogy végre megtalálta a kompromisszummentes mini implantátumos kezelésekre specializálódott fogászatot és 3 napon belül végleges fogsora lehet?

Soha többé fogatlanság és cuppanós fogsor!

Nézzük, hogy miben más az AllOn4 Dental, mint sok más hirdető rendelő:

01

Profi fogorvos, akinek a specialitása a mini implantátumos fogpótlás

Nem idegen fogorvoshoz kerül, hanem Dr. Kovács Rolandhoz, aki a terület specialistája.

Nálunk egy kézben van az implantáció és a fogpótlás, így nincs kommunikációs kockázat sem.

02

Átlátható, fekete-fehér kommunikáció

Az árajánlat nálunk teljesen egyértelmű: nincsenek rejtett költségek, a konzultációk során pedig végig egy ember foglalkozik Önnel, így nem irányítjuk fogorvosról fogorvosra.

A kezelés végén is annyit fog fizetni, amennyiben megállapodtunk.

03

Az Önnek legkedvezőbb fogászati beavatkozást kapja

Nem beszéljük rá drágább beavatkozásra, részleteiben átbeszéljük, hogy Önnél megvalósítható-e a mini implantátumos kezelés vagy más javaslatunk van.

A legfontosabb az, hogy Ön végig tisztán átlássa, hogy pontosan mit miért választ.

A kezelés fájdalommentes

A kezelés teljesen fájdalommentes és gyorsan zajlik. A komolyabb implantációkkal ellentétben ez a beavatkozás nem terheli meg a szervezetet.

Fogjuk a kezét a műtét után is

A kezelés után kézbe kapja a műtéti csomagot (fájdalomcsillapító, antibiotikum, probiotikum, jégzselé), így Önnek nincs gondja erre.

Mennyibe kerül és mit tartalmaz a mini implantátumos beavatkozás?

Hiszünk a 100% átlátható kommunikációban, így az áraink publikusak.

A teljes kezelés alap ára fogsoronként 595.000 forint.

A kezelés tartalmazza:

4 darab mini implantátum beültetését és az 1 db végleges fogsort.

Jöjjön el az 52.000 Ft értékű, azonban most díjmentes konzultációnkra és tudja meg, hogy Önnek való-e a mini implantátumos kezelés!
A díjmentes konzultáció során készítünk CT és röntgen felvételeket, illetve Dr. Kovács Roland személyesen megvizsgálja Önt. 

Nincsenek apróbetűk, nem csak akkor díjmentes az 1. találkozó, ha végül nálunk csináltatja fogsorát.

Kivel fog találkozni a konzultáción és ki végzi az Ön mini implantátum kezelését?

Dr. Kovács Roland

2008-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Korábban dolgozott mentőápolóként és intenzív osztályon ápolóként is. 2022 óta mentálhigiénés szakember, így erős küldetéstudata mellett empatikus, türelmes, mégis határozott.

Szívesen látja rendelőjében az idősebbeket és a kétkezi munkát végzőket is.

Az elmúlt 15 évben az azonnali implantátumos megoldások szakértőjeként megtapasztalta a legváratlanabb, különleges fogpótlási eseteket is. Külön büszkeség számára, hogy még sosem fordult meg székében olyan páciens, akinek ne talált volna megoldást a fogpótlására.

Mit mondanak elégedett pácienseink?

Hogy néz ki a mini implantátumos kezelés 3 egyszerű lépésben?

Konzultáció, kezelési terv és árajánlat

Díjmentes konzultáció, ahol elkészül a CT felvétel és Dr. Kovács Roland megvizsgálja Önt! Írásos ajánlatot és kezelési tervet kap a pontos összegekkel, így biztos nem éri meglepetés.

Implantáció

A 45-60 perces beavatkozás során beültetésre kerül a 4 mini implantátum.

A végleges fogsor átvétele a gyógyulási idő után

A beavatkozást követően, a gyógyulási idő lejárta után megtörténik a lenyomatvétel a végleges, új fogsorhoz, amely patentszerűen illeszkedik az implantátumokon található gömbfejekre.

A rendelő elérhetőségei:

Cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 29. (45-ös kapucsengő)

Nyitva tartás: 

  • Hétfő-szerda 9:00-19:00
  • Kedd 9:00-15:00
  • Csütörtök 13:00-19:00
  • Péntek 10:00-18:00
  • Szombat 9:00-15:00


Telefonszám: +36 30 492 75 50
E-mail cím: info@allon4dental.hu

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából!

Gyakran Ismételt Kérdések

A kezelést két részletben szükséges kifizetni: először a 4 mini implantátumot kell kifizetni, majd a 3 hónapos gyógyulási idő után az új fogsort.

Az 595.000 forintos  árban benne van a díjmentes, de 52.000 forint értékű konzultáció, röntgen és CT felvételek, 4 darab mini implantátum beültetése, 4 db felépítmény,  majd 1 db végleges fogsor.


Törekszünk pácienseinknek a lehető leghamarabb segíteni konzultációs és kezelési időpontokkal. Gyakran a páciensek a kivehető protézis által nagyon megviselve érkeznek, elegük van a mozgó fogsorból, ezért ha módunkban áll, soron kívüli időpontot keresünk az azonnali implantációs mini implantátumos kezelésre.


Úgynevezett redukált fogsort készítünk, ami azt jelenti, hogy csak annyira terjesztjük ki a fogsort, amennyire muszály, mert a fogsort javarészt a patentok tartják. Ez a felső fogsor esetében azt jelenti, hogy jóval kisebb lesz a szájpad, szinte észrevehetetlen. Alsó fogsor esetén pedig nem “lóg be” a nyelv alá kényelmetlenül.


Mi azonnali implantátumos fogsormegoldásokra specializálódott rendelő vagyunk, ezért a diagnózis felállítása után, amennyiben nem lehetséges az mini implantátumos kezelés, úgy alternatív megoldásokat tudunk ajánlani. Azt javasoljuk, hogy jöjjön el hozzánk egy díjmentes konzultációra és fekete-fehéren átbeszéljük, hogy Önnek tudunk-e segíteni.


Amennyiben elegendő a csontállománya, úgy igen. Ha nem, akkor is tudunk Önnek megoldásokat ajánlani, de az eltérő esetek miatt erről a konzultáción adunk mélyebb tájékoztatást!


Igen. A mini implantátumos kezelések a specialitásaink, de foglalkozunk más azonnali implantációs és hagyományos, gyógyulós implantációs megoldásokkal is, így jöjjön el a konzultációra és biztosan találunk Önnek megoldást!


A fogsor kivehető, napi egyszeri kézben történő tisztítása javasolt, azonban a cuppanós fogsorral ellentétben a tisztítást leszámítva végig a szájban lehet.


Mini implantátumokat csak és kizárólag gyógyult csontba lehet ültetni. Foghúzás esetén a kezelés a szükséges gyógyulási idő miatt várhatóan 3 hónappal hosszabbodik. A foghúzás és a kezelés közti időszakra ebben az esetben ideiglenes fogsort készítünk Önnek, aminek külön díja van, de pácienseinknek ez nem szokott gondot okozni.