Mindent az all-on-4 kezelésről

Egy komplex tudásanyag az all-on-4 kezelésről azoknak, akik részletesen szeretnének erről a módszerről tájékozódni.

Töltse le díjmentesen Dr. Kovács Roland tudásanyagát és ismerje meg részletesen ezt a kezelés típust!

Miért érdemes letöltenie és elolvasnia a Mindent az all-on-4 kezelésről tudásanyagot?

Az all-on-4 kezelés hangzatos ígéret: 3 nap alatt fix körhidat kaphat. Mégis, milyen esetben és kinek ajánlott ez a kezelés? Érthetően megfogalmazott ismeretanyagot kap, amiből mindenre kiderül a válasz.

Egy szakmailag hiteles, fogorvos által összeállított anyagból tanulhat ahelyett, hogy az internetes félinformációkból kéne összerakni az igazságot.

Konkrét eset bemutatást is tartalmaz a tudásanyag, röntgen képekkel, előtte-utána fotókkal, mindezt tömören, lényegretörően, mellébeszélés nélkül.

Kinek nyújt segítséget az Mindent az all-on-4 kezelésről tudásanyag?

Mielőtt belevágna az all-on-4 fogpótlásba, ezt olvassa el előbb!

A Tudásanyag részletesen kitér arra, hogy milyen esetben ajánlott és milyen esetben ellenjavalt az all-on-4 kezelés. Azt is megmutatja, hogyan lehet 3 napon belül afix implantátumos fogpótlása. Egy hiteles tudásanyagból informálódva dönthet, hogy kire bízza fogsorát.

Ki készítette a Mindent az all-on-4 kezelésről tudásanyagot?

Dr. Kovács Roland vagyok, az All on 4 Dental Fogászat alapítója és vezető fogorvosa, az azonnali implantátumos fogsormegoldások szakértője, különösen fogatlanság esetén.  Az implantációban közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem, mely során több, mint ezer esetben segítettem fogatlanná vált pácienseimnek.

Fogorvosként nem csak a “kirakat”, azaz az esztétika, hanem a harapás beállítása és a rágás helyreállítása is küldetésem: a célom az, hogy a kezelések végén a pácienseim visszakapják korábbi életminőségüket, magabiztos rágásukat és szép mosolyukat.

All-on-4 kezelést nap, mint nap végzek a rendelőmben, így pontosan tudom, hogy ez a megoldás kinek nyújt valós segítséget és kinek nem. Még mielőtt döntést hozna a beavatkozásról, olvassa el a tananyagot!

Adja meg email címét és küldjük a díjmentes Tudásanyagot!