Fix körhíd 3 nap alatt - Webinárium külföldön élők részére

Hogyan lehet új körhídja mindössze 3 nap alatt Budapesten? Bemutatom az ALL-ON-4 beavatkozást, amellyel foghúzással egyidőben implantálunk és fix körhidat készítünk. A webináron résztvevőknek ingyenes online konzultációs lehetőség Dr. Kovács Roland vezető fogorvossal!

Jelentkezzen az ingyenes webináriumomra, ahol bemutatom az ALL-ON-4 lehetőségét fogai pótlására, rávilágítva az előnyökre és tévhitekre, hogy nyugodtan és magabiztosan dönthessen!

2023. november 23. csütörtök 18:00 (magyarországi idő szerint)

00
nap
:
00
óra
:
00
perc
:
00
mp

Miért érdemes regisztrálnia a webináriumra?

Hallott már az ALL-ON-4 kezelésről - de nem biztos abban, hogy Önnek is lehetséges-e - segítek a tisztán látásban, hogy megértse, pontosan miről szól ez a módszer és milyen esetekben ajánlott.

Gyorsan, napokon belül szeretné megoldani fogászati problémáit és kíváncsi egy átfogó tájékoztatásra anélkül, hogy beülne egy fogorvos székébe.

Képek és esetbemutatások segítségével magyarázom el a kezelést, felhasználva több, mint 10 évnyi tapasztalatom.

Sok tévhit kering az interneten az all-on-4 kezeléssel kapcsolatban, amiről érdemes tudomást szereznie.

Az all-on-4 technika mellett bemutatok más implantátumos megoldásokat is.

Ha igaz Önre valamelyik állítás, akkor mindenképp érdemes eljönnie az előadásra:

Kérdezési lehetőség az előadás végén

Az előadás végén lehetősége lesz élőben feltenni a kérdéseit, amiket legjobb tudásom alapján fogok személyesen megválaszolni, hogy ne maradjon Önben kétség az ALL-ON-4 megoldással kapcsolatban.

Ki az a Dr. Kovács Roland?

Dr. Kovács Roland vagyok, az azonnali implantátumos megoldások szakértője, különösen fogatlanság esetén. Az elmúlt 10 évben közel ezer fogpótlásban segítettem fogatlanná vált pácienseimnek, gyakran az ALL-ON-4 beavatkozással.

Azt vallom, hogy meg tudom találni a fogatlanság kezelését az anyagi helyzetet és igényeket figyelembe véve, fogászatilag teljes értékű életet és a mosolygás lehetőségét visszaadva Önnek.

Küldetésem segíteni a pácienseknek a megfelelő tájékozódásban és ezáltal a döntéshozatalban, különösen egy fogatlansággal járó, megterhelő helyzetben.

“Lefoglalom a helyem az előadásra!”

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.