Implantátumos Fogpótlások Kisokos - külföldön élő magyarok számára

Egy komplex tudásanyag foghiány vagy teljes fogatlanság esetére külföldön élők részére. Azoknak szól, akik az összes megoldást meg szeretnék ismerni vagy bizonytalanok a kezelés helyének megválasztásában.

Töltse le díjmentesen Dr. Kovács Roland kisokosát és ismerje meg a lehetőségeket!

Miért érdemes letöltenie és elolvasnia a külföldön élőknek szóló Implantátumos Fogpótlás Kisokost?

Kifejezetten külföldön élők részére készült az anyag, így számos gyakorlati kérdésre is választ kap, például hány napot szükséges Budapesten tartózkodni egyes kezelések esetén.

Egy szakmailag hiteles, fogorvos által összeállított anyagból tanulhat ahelyett, hogy az internetes félinformációkból kéne összerakni az igazságot, így tudatos döntést hozhat.

Megismerhet olyan fogpótlási lehetőségeket, amikről talán még nem is hallott, mindezt tömören, lényegretörően, mellébeszélés nélkül.

Kinek nyújt segítséget az Implantátumos Fogpótlás Kisokos?

Mielőtt belevágna magyarországi fogászati kezelésébe, ezt olvassa el előbb!

A Kisokos részletesen leírja a legnépszerűbb implantátumos fogpótlási lehetőségeket, mindezt gyakorlatias információkkal kiegészítve, külföldön élők számára. Megmutatja, hogyan lehet 3 napon belül akár teljes fogpótlása és egy hiteles tudásanyagból informálódva dönthet, hogy kire bízza fogsorát.

Ki készítette az Implantátumos Fogpótlás Kisokost?

Dr. Kovács Roland vagyok, az All on 4 Dental Fogászat alapítója és vezető fogorvosa, az azonnali implantátumos fogsormegoldások szakértője, különösen fogatlanság esetén. 

Eddigi pályafutásom során 10 évet külföldi, utazós páciensek kezelésével töltöttem, tapasztalt vagyok a bonyolult esetek megoldásában is. 

Az implantációban közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem, mely során több, mint ezer esetben segítettem fogatlanná vált pácienseimnek.

Fogorvosként nem csak a “kirakat”, azaz az esztétika, hanem a harapás beállítása és a rágás helyreállítása is küldetésem: a célom az, hogy a kezelések végén a pácienseim visszakapják korábbi életminőségüket, magabiztos rágásukat és szép mosolyukat.

Az anyagban szereplő összes kezelési módot számtalanszor elvégeztem már, így pontosan tudom, hogy egyes megoldások kinek nyújtanak valós segítséget és kinek nem. Még mielőtt döntést hozna a beavatkozásról, olvassa el a tananyagot!

Adja meg email címét és küldjük a díjmentes Kisokost!