Implantátumos Fogpótlás Kisokos

Egy komplex tudásanyag foghiány vagy teljes fogatlanság esetére azoknak, akik az összes megoldást meg szeretnék ismerni.

Töltse le díjmentesen Dr. Kovács Roland kisokosát és ismerje meg a lehetőségeket!

Miért érdemes letöltenie és elolvasnia az Implantátumos Fogpótlás Kisokost?

Érthetően megfogalmazott ismeretanyagot kap az implantátumos fogpótlásról, így növelheti tudását a témában és tudatos döntést hozhat.

Egy szakmailag hiteles, fogorvos által összeállított anyagból tanulhat ahelyett, hogy az internetes félinformációkból kéne összerakni az igazságot.

Megismerhet olyan fogpótlási lehetőségeket, amikről talán még nem is hallott, mindezt tömören, lényegretörően, mellébeszélés nélkül.

Kinek nyújt segítséget az Implantátumos Fogpótlás Kisokos?

Mielőtt belevágna az implantátumos fogpótlásba, ezt olvassa el előbb!

A Kisokos részletesen leírja a legnépszerűbb implantátumos fogpótlási lehetőségeket. Megmutatja, hogyan lehet 3 napon belül akár teljes fogpótlása. Egy hiteles tudásanyagból informálódva dönthet, hogy kire bízza fogsorát.

Ki készítette az Implantátumos Fogpótlás Kisokost?

Dr. Kovács Roland vagyok, az All on 4 Dental Fogászat alapítója és vezető fogorvosa, az azonnali implantátumos fogsormegoldások szakértője, különösen fogatlanság esetén.  Az implantációban közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem, mely során több, mint ezer esetben segítettem fogatlanná vált pácienseimnek.

Fogorvosként nem csak a “kirakat”, azaz az esztétika, hanem a harapás beállítása és a rágás helyreállítása is küldetésem: a célom az, hogy a kezelések végén a pácienseim visszakapják korábbi életminőségüket, magabiztos rágásukat és szép mosolyukat.

Az anyagban szereplő összes kezelési módot számtalanszor elvégeztem már, így pontosan tudom, hogy egyes megoldások kinek nyújtanak valós segítséget és kinek nem. Még mielőtt döntést hozna a beavatkozásról, olvassa el a tananyagot!

Adja meg email címét és küldjük a díjmentes Kisokost!