Implantátumos fogpótlások kisokos

Kíváncsi, hogy milyen lehetőségei vannak fogai pótlására implantátumokkal, akár teljes fogatlanság esetén is? Biztosan ismeri az összes megoldást, ami segíthetne?

Valószínű, hogy az Ön problémájára nem csak egyetlen megoldás létezik. Kerüljön képbe Dr. Kovács Roland, fogorvos által összeállított, részletes és érthető információkat tartalmazó tudásanyaggal, díjmentesen!

Kinek érdemes letöltenie a kisokost?

Hallott már a fogászati implantátumokról, de nem tudja, hogyan zajlik a beavatkozás?
Az anyagban részletesen, lépésről lépésre bemutatom a beavatkozást, beleértve olyan orvosi kifejezéseket is, melyek idegenek Önnek, de eddig nem mert rákérdezni.
Sejti, hogy el fogja veszíteni fogait és képbe szeretne kerülni egy korszerű megoldással?
Azon páciensek részére is bemutatok egy megoldást, akik napokon belül szeretnék megoldani a fogatlanságot a legmodernebb technikával.
Elvesztette a fogát vagy a teljes fogazatát és kíváncsi, milyen megoldások vannak?
A kisokosban megtalál 5 különböző lehetőséget fogai vagy teljes fogazata pótlására, részletesen magyarázattal, mellébeszélés nélkül.
Kezelésre készül, de bizonytalan, hogy kihez forduljon?
Tájékozódjon hiteles forrásból, mielőtt eldöntené, kire bízza fogainak helyreállítását.

Ha Ön szeretné, hogy…

 akkor töltse le 
most
most

díjmentesen az implantátumos fogpótlások kisokost!

Ki készítette a kisokost?

Dr. Kovács Roland vagyok, az All on 4 Dental Fogászat alapítója és vezető fogorvosa, az azonnali implantátumos fogsormegoldások szakértője, különösen fogatlanság esetén. 

Az implantációban közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem, mely során több, mint ezer esetben segítettem fogatlanná vált pácienseimnek.

Fogorvosként a komplex szemléletet képviselem, számomra nem csak a “kirakat”, azaz az esztétika, hanem a harapás beállítása (a későbbi állkapocsizületi fájdalmak elkerülése miatt) és a rágás helyreállítása is kiemelten fontos, hiszen ezeket egybevetve tudom garantálni azt, amit minden eddigi páciensem megtapasztalt: valódi életminőség javulást, magabiztos rágást – harapást és esztétikus mosolyt

Az anyagban szereplő összes kezelési módot számtalanszor elvégeztem már, ezekben nagy tapasztalattal rendelkezem, ezeket osztom meg Önnel az implantátumos fogpótlások kisokosban.