Az all-on-4 kezelés top 5 előnye

Ha elégedetlen jelenlegi fogsorával és álmodozik arról, hogy újra félelem nélkül haraphasson bele egy almába, vagy magabiztosan mosolyogjon, akkor itt van 5 ok, amiért érdemes az all-on-4 megoldást választani!

1. Nem kell “vizespohárba dobós” protézissel szenvedni a gyógyulás alatt

Az all-on-4 kezelés nem csupán egy egyszerű fogpótlási eljárás, hanem egy gyors és látványos transzformáció. Az, hogy a négy beültetett implantátumot azonnal (2 napon belül) terheljük egy fix, becsavarozott körhíddal, jelentősen komfortosabban telik a gyógyulási idő. Gyakorlatilag 3 napon belül egy fix körhidat kap, ami nagyon hasonlít arra az érzésre, mintha saját fogai lennének. Esztétikailag is tökéletes megoldás.

2. Kényelem és funkcionalitás

Az all-on-4 rendszer kiválóan kombinálja a kényelmet és a funkcionalitást. Az új, rögzített fogpótlások stabilitása és erőssége lehetővé teszi a páciensek számára, hogy visszanyerjék normális rágóképességüket anélkül, hogy aggódniuk kellene a billegés vagy kényelmetlenség miatt. A kezelés  további előnye, hogy az all-on-4 eljárással készült fogpótlás olyan stabilan illeszkedik, mint a valódi fogak.

3. Költséghatékony megoldás

Az all-on-4 kezelést választva nem csak időt, hanem pénzt is spórolhatnak a páciensek, mivel csak négy implantátumra van szükség, ezáltal csökkentve az eljárás költségeit. Az egy nap alatt történő elvégzés és a kevesebb implantátum szám költséghatékony fogpótlási megoldást biztosít.

4. Egyéni és esztétikus eredmények

Az all-on-4 nem csupán a funkcionalitás terén, hanem esztétikailag is kielégíti a legmagasabb elvárásokat. Lehetőséget teremt az egyéni igényekre szabott fogpótlásra. Az elkészült fogpótlások végleges kialakítása szorosan követi a páciens arcformáját, bőrszínét és személyes preferenciáit, könnyen tisztíthatók és ápolhatók, a végeredmény pedig természetes és gyönyörű mosolyt biztosít.

5. Hosszú távú megoldás

Az all-on-4 kezelés tervezése és kivitelezése a hosszú távú stabilitásra összpontosít. Az implantátumokat a csontstruktúrához megfelelően helyezzük el, biztosítva ezzel a tartós és megbízható eredményeket. Az implantátumok megfelelő gondozása és a rendszeres fogorvosi ellenőrzések révén a páciensek hosszú ideig, akár életük végéig élvezhetik megújult fogazatukat. Az all-on-4 kezelés tehát nem csupán egy egyszerű fogpótlási opció, hanem egy valódi életminőség-javító és esztétikai megoldás, amely gyorsaságával, hatékonyságával és esztétikus eredményeivel kiemelkedik a hagyományos eljárások közül.

Ha tetszett, oszd meg!

További érdekes cikkeink

Miért válassza az all-on-4 kezelést?
Az all-on-4 kezelés számos előnnyel járhat. Az új fogpótlások az all-on-4 eljárás során azonnal rögzítésre kerülnek, lehetővé téve a páciensek számára az azonnali fogpótlást és...
Sikeres all-on-4
Dr. Kovács Roland vezető fogorvosunk írása Látott Ön már all-on-4 technika előtte-utána röntgenképet? Szerintem bámulatos, nem hiába ez a kedvenc kezelésem és erről a technikáról...
Veszélyes a fogászati CT?
Dr. Kovács Roland vezető fogorvosunk írása Ön is gondolkodott már, hogy mennyi fogászati CT felvétel készülhet Önről, hogy az káros hatással legyen? A CBCT felvétel...