Fix fogsor 3 nap alatt all-on-4 kezeléssel

Rejtett költségek nélkül, megbízható, specialista fogorvossal, kedvező áron.

Fix fogsor 3 nap alatt all-on-4 kezeléssel

Rejtett költségek nélkül, megbízható, specialista fogorvossal, kedvező áron.

Kétféle ember létezik a fogatlanság árnyékában: aki elvesztette, vagy aki el fogja veszíteni a fogait.

Az biztos, hogy fogatlan nem maradhat, a “kivehető” fogsor pedig erősen kompromisszumos megoldás.

“Nem akarok cuppanós fogsort…”

Még nincs megoldva a fogpótlása, de az biztos, hogy nem akarja vizespohárba dobni a nap végén a kivehető fogsorát… Az biztos, hogy nem Önnek való, hogy kézben mossa fogsorát…

“Fix fogsorra váltanék…”

Meg van oldva a fogpótlás, de nem komfortos és esztétikus. Elég volt a ki-berakásból, a ragasztásból, a sokszor kényelmetlen hordásból.

A fix implantált fogsornál nincs jobb fogpótlás - de a döntés valóban nem egyszerű.

Számos páciensünket le akarták beszélni az all-on-4 kezelésről más rendelőben.

Ennek általában több oka van:

Nem akar szerencsejátékozni a fogával

Számos páciensünknél újra kellett tervezni és implantálni, mivel korábban nem kellően felkészült fogorvoshoz került.

Biztos, hogy megéri az egészségével szerencsejátékozni és esetleg utána újra elvégeztetni a kezelést valaki mással? Attól, hogy valaki vállalja az implantációt, még egyáltalán nem biztos, hogy komplex all-on-4 kezelési tervet tud készíteni.

Kicsit több lett, maradhat?

A kezelés a végén 20%-kal drágább lesz, mint az árajánlatnál, ahogy előkerülnek a rejtett költségek. Ilyenkor persze már nincs visszaút, az ember pedig kellemetlen szájízzel távozik.

“Csak a mosoly számít, mindegy milyen áron!

Sajnos túl sokszor tapasztaltuk minket felkereső pácienseinknél, hogy más rendelőben elvégezték lent, vagy fönt a kezelést, nem nézve azt, hogy a rágás egy szervrendszer, ahol nem lehet „csőlátásúnak lenni”. Nem csak a “kirakat”, azaz az esztétika, hanem a harapás professzionális beállítása (a későbbi állkapocsizületi fájdalmak elkerülése miatt) és a rágás helyreállítása is kiemelten fontos, hiszen ezeket egybevetve tudjuk garantálni azt, amit minden eddigi páciensünk megtapasztalt: valódi életminőség javulást, magabiztos rágást – harapást és esztétikus mosolyt.

Mit jelent az all-on-4 kezelés?

Foghúzással egy időben behelyezünk 4 db implantátumot, olyan technikával, hogy azonnal (3 napon belül) tudjuk terhelni egy becsavarozott ideiglenes körhíddal.

Mit szól hozzá, ha azt mondjuk, hogy végre megtalálta a kompromisszummentes all-on-4 kezelésekre specializálódott fogászatot és 3 napon belül fix fogsora lehet?

Soha többé fogatlanság és cuppanós fogsor!

Nézzük, hogy miben más az AllOn4 Dental, mint sok más hirdető rendelő:

01

Profi fogorvos, akinek a specialitása az all-on-4 fogpótlás

Nem idegen fogorvoshoz kerül, hanem Dr. Kovács Rolandhoz, aki a terület specialistája.

Nálunk egy kézben van az implantációs és a fogpótlás, így nincs kommunikációs kockázat sem.

02

Átlátható, fekete-fehér kommunikáció

Az árajánlat nálunk teljesen egyértelmű: nincsenek rejtett költségek, a konzultációk során pedig végig egy ember foglalkozik Önnel, így nem irányítjuk fogorvosról fogorvosra.

A kezelés végén is annyit fog fizetni, amennyiben megállapodtunk.

03

Az Önnek legkedvezőbb fogászati beavatkozást kapja

Nem beszéljük rá drágább beavatkozásra, részleteiben átbeszéljük, hogy Önnél megvalósítható-e az all-on-4 kezelés vagy más javaslatunk van.

A legfontosabb az, hogy Ön végig tisztán átlássa, hogy pontosan mit miért választ.

All-on-4 beavatkozás akár altatásban is

A kezelést az Ön kérésére akár altatásban is el tudjuk végezni.

Fogjuk a kezét a műtét után is

A kezelés után kézbe kapja a műtéti csomagot (fájdalomcsillapító, antibiotikum, probiotikum, jégzselé), így Önnek nincs gondja erre.

Mennyibe kerül és mit tartalmaz az all-on-4 beavatkozás?

Hiszünk a 100% átlátható kommunikációban, így az áraink publikusak.

A teljes kezelés alap ára fogsoronként 1.390.000 forint.

A kezelés tartalmazza:

4 darab implantátum beültetését, 4 db multiunit felépítményt, 1 db ideiglenes rögzített fogsort, majd 1 db végleges rögzített fogsort.

Jöjjön el az 52.000 Ft értékű, azonban most díjmentes konzultációnkra és tudja meg, hogy Önnek való-e az all-on-4 kezelés!
A díjmentes konzultáció során készítünk CT és röntgen felvételeket, illetve Dr. Kovács Roland személyesen megvizsgálja Önt. 

Nincsenek apróbetűk, nem csak akkor díjmentes az 1. találkozó, ha végül nálunk csináltatja fogsorát.

Kivel fog találkozni a konzultáción és ki végzi az Ön all-on-4 kezelését?

Dr. Kovács Roland

2008-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Korábban dolgozott mentőápolóként és intenzív osztályon ápolóként is. 2022 óta mentálhigiénés szakember, így erős küldetéstudata mellett empatikus, türelmes, mégis határozott.

Szívesen látja rendelőjében az idősebbeket és a kétkezi munkát végzőket is.

Az elmúlt 15 évben az azonnali implantátumos megoldások szakértőjeként megtapasztalta a legváratlanabb, különleges fogpótlási eseteket is. Külön büszkeség számára, hogy még sosem fordult meg székében olyan páciens, akinek ne talált volna megoldást a fogpótlására.

Mit mondanak elégedett pácienseink?

Tekintsd meg pácienseink változását

László alsó-felső all-on-4 kezelést választott. Összesen 20 fogat húzott ki a Doktor Úr és 8 implantátumot helyezett be, mindezt egy alkalommal és altatásban.

Hogy néz ki az all-on-4 kezelés 4 egyszerű lépésben?

Konzultáció, kezelési terv és árajánlat

Díjmentes konzultáció, ahol elkészül a CT felvétel és Dr. Kovács Roland megvizsgálja Önt! Írásos ajánlatot és kezelési tervet kap a pontos összegekkel, így biztos nem éri meglepetés.

Foghúzás és implantáció

Az első, 60-90 perces műtét során megtörténik a foghúzás és implantáció, majd lenyomatkészítés a fix fogsorhoz.

Fix ideiglenes fogsor 3 napon belül

A műtétet követő második napon jöhet a fix (becsavarozott) ideiglenes fogsoráért, így összesen 3 nap alatt fix fogsorhoz jut.

Fix végleges fogsor 3 hónap múlva

3 hónapnyi gyógyulási idő, rágás és megszokás után már jöhet is a fix, végleges fogsoráért, amit soha többé nem kell kivennie.

A rendelő elérhetőségei:

Cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 29. (45-ös kapucsengő)
Nyitva tartás: 

  • Hétfő-szerda 9:00-19:00
  • Kedd 9:00-15:00
  • Csütörtök 13:00-19:00
  • Péntek 10:00-18:00
  • Szombat 9:00-15:00

Telefonszám: +36 30 492 75 50
E-mail cím: info@allon4dental.hu

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából!

Gyakran Ismételt Kérdések

A kezelést két részletben kell kifizetni: a kezelés árának ⅔-adát az ideiglenes fogsor átvételéig kell megfizetni, a maradék ⅓-ot pedig akkor, amikor Önhöz kerül a végleges fogsora. Hagyományos hitelt nem áll  módunkban nyújtani.

Amennyiben orvosilag van rá lehetőség, úgy igen. Mindenkinek azt a fogpótlást javasoljuk, ami egészségügyileg indokolt és lehetséges – azonban ha nincs akadálya, nyugodtan választhat más anyagból, akár cirkóniumból készült fogpótlást is.

Az 1.390.000 forintos  árban benne van a díjmentes, de 52.000 forint értékű konzultáció, röntgen és CT felvételek, 4 darab implantátum beültetése, 4 db multiunit felépítmény, 1 db ideiglenes rögzített fogsor, majd 1 db végleges rögzített fogsor.

A fogatlanság után eufórikus élmény megkapni a fix ideiglenes fogsort: a szervezetünk ilyenkor gyógyul, az új rágást meg kell szokni, az implantátumoknak be kell “csontosodniuk”, így biztonsággal minimum 3 hónap hordás után kaphatja meg végleges fogsorát.

Igen. Az érzéstelenítő hatására a kezelés fájdalommentes, azonban tiszteletben tartjuk azon pácienseinket, akik inkább átaludnák a kezelést.

Törekszünk pácienseinknek a lehető leghamarabb segíteni konzultációs és kezelési időpontokkal. Gyakran a páciensek mozgó vagy letört fogakkal, mozgó híddal érkeznek, ezért ha módunkban áll, soron kívüli időpontot keresünk az azonnali implantációs all-on-4 kezelésre.

Mi azonnali implantátumos fogsormegoldásokra specializálódott rendelő vagyunk, ezért a diagnózis felállítása után, amennyiben nem lehetséges az all-on-4, úgy alternatív megoldásokat (olcsóbbakat és drágábbakat is) is tudunk ajánlani. Azt javasoljuk, hogy jöjjön el hozzánk egy díjmentes konzultációra és fekete-fehéren átbeszéljük, hogy Önnek tudunk-e segíteni.

Amennyiben elegendő a csontállománya, úgy igen. Ha nem, akkor is tudunk Önnek megoldásokat ajánlani, de az eltérő esetek miatt erről a konzultáción adunk mélyebb tájékoztatást!

Igen. Az all-on-4 kezelések a specialitásaink, de foglalkozunk más azonnali implantációs és hagyományos, gyógyulós implantációs megoldásokkal is, így jöjjön el a konzultációra és biztosan találunk Önnek megoldást!

Azonnali implantációkor speciális foghúzás szükséges. Egy implantológus más gondossággal húz fogakat, védi az értékes csontot, kitisztít minden gyulladást előre tekintve a sikeres implantációra. Tapasztalatunk szerint ez a tétel nem szokott gondot okozni a pácienseknek.